Jean-Paul Manzac

Pozice: Majitel

Jean-Paul Manzac, původem ze jihozápadní Francie, Gaskoňska, kde je dobré jídlo součástí umění žít, za 25 let jako šéfkuchař procestoval celý svět!

Poznal Francii, Španělsko, Řecko, Spojené státy, Kanadu, Kostariku. V roce 1998 zakotvil v Praze, kde nejprve pracoval v hotelu Marriott a kde si později otevřel svou vlastní restauraci, Brasserie M, která tři roky po sobě získala michelinský Bib Gourmand.  Nakonec se rozhodl dovážet z Francie gastronomické produkty a méně běžná masa pro profesionály pražských a českých restaurací.V průběhu let tak Jean-Paul Manzac nejprve objevoval nejlepší dodavatele z různých oblastí Francie a s láskou vybíral typické produkty vynikající výjimečnou chutí.Pod značkou La Boucherie and Bistrot M jsou nyní tyto produkty k dispozici všem pražským gurmánům, osvíceným gastronomům, nadšencům i pouhým zvědavcům!